Pădureanu: Halagian nu mai poate veni, Vlad şi Şumudică vor face parte din staff-ul tehnic

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, luni, că Florin Halagian nu mai poate continua activitatea de director tehnic iar în staff au fost deja cooptaţi Remus Vlad şi Marius Şumudică.

18 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Halagian nu mai poate veni, Vlad şi Şumudică vor face parte din staff-ul tehnic

Pădureanu: Halagian nu mai poate veni, Vlad şi Şumudică vor face parte din staff-ul tehnic (Imagine: Mediafax Foto)

"Întrucât Florin Halagian se confruntă cu probleme de sănătate, Gloria e în căutarea unui alt staff tehnic, care va fi definitivat în perioada următoare. Am insistat ca domnul Halagian să vină la Gloria în tur, dorinţa noastră fost ca el să continue şi în retur. Ne-a transmis că nu mai poate veni, deoarece sănătatea nu-i mai permite. Gloria l-a dorit în continuare, totul a depins de el. Remus Vlad şi Marius Şumudică vor face parte din staff-ul tehnic al clubului. În zilele următoare se va definitiva componenţa băncii tehnice", a spus Pădureanu pentru site-ul oficial al grupării bistriţene.

Remus Vlad, 64 de ani, a mai antrenat Gloria Bistriţa în perioadele 1990-1994, 1996-1997 şi 2002-2004. El a mai pregătit formaţiile: Corvinul Hunedoara, Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti.

Marius Şumudică, 39 de ani, şi-a încheiat cariera de jucător la formaţia Gloria Bistriţa. El a debutat în cariera de antrenor ca secund, la Rapid, şi a pregătit apoi, ca principal, formaţiile Rapid II, Rocar, AS Dodu, Inter Gaz Bucureşti şi Progresul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici