Pal Dardai rămâne selecţionerul Ungariei cel puţin până la finalul preliminariilor Euro-2016

Selecţionerul interimar al Ungariei, Pal Dardai, a fost confirmat în funcţie cel puţin până la finalul preliminariilor Euro-2016, fază în care naţionala maghiară face parte din Grupa F, alături de România, informează AFP, citând federaţia ungară.

57 afișări
Imaginea articolului Pal Dardai rămâne selecţionerul Ungariei cel puţin până la finalul preliminariilor Euro-2016

Pal Dardai rămâne selecţionerul Ungariei cel puţin până la finalul preliminariilor Euro-2016 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angajat pentru trei meciuri după demiterea lui Attila Pinter la mijlocul lunii septembrie, Dardai, în vârstă de 38 de ani, rămâne în funcţie după ce a reuşit să acumuleze 7 puncte în Grupa F, cu două victorii în meciurile cu Finlanda şi Insulele Feroe (ambele cu 1-0) şi o remiză cu România (1-1).

Cu 7 puncte, Ungaria este pe locul trei în grupa condusă de România cu 10 puncte şi va întâlni Grecia în următorul meci, la 29 martie 2015. Echipa maghiară nu s-a mai calificat la un turneu final de la Cupa Mondială din 1986, din Mexic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici