Panduru despre Bibişkov şi Tininho: Pleacă nişte jucători de care nu ne-am folosit

Managerul general FC Steaua, Basarab Panduru, a declarat, marţi, că nu se gândeşte la achiziţionarea altor jucători în locul bulgarului Krum Bibişkov şi al brazilianului Tininho, deoarece cei doi erau fotbalişti pe care gruparea din Bulevardul Ghencea nu i-a folosit.

12 afișări
Imaginea articolului Panduru despre Bibişkov şi Tininho: Pleacă nişte jucători de care nu ne-am folosit

Managerul general FC Steaua, Basarab Panduru (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

"Cu Bibişkov şi Tininho o să se vorbească despre rezilierea contractelor. La Grzelak situaţia e diferită, el este împrumutat, sunt alte lucruri. Deocamdată putem vorbi de Bibişkov şi Tininho, de Grzelak mai puţin. Pleacă nişte jucători de care nu ne-am folosit. Dacă pleca un titular, poate era o problemă. Tininho nici nu ştiu dacă putea juca la Steaua pentru că nici nu l-am văzut. Dacă aduci jucători liberi de contract, în general, dar nu e o regulă, din zece poate nimereşti unul. Pentru că totuşi e Steaua şi e cam mult să vii aici din postura asta", a spus Panduru.

Întrebat dacă în locul celor doi jucători care vor pleca, Bibişkov şi Tininho, vor veni fotbalişti de la echipa a doua a clubului, Panduru a afirmat că antrenorul Stoichiţă va încerca să coopteze în lot şi tineri de la formaţia pregătită de Leonard Strizu. "Da, la fiecare antrenament Mihai cred că o să aducă pe cineva de la echipa a doua, în funcţie şi de posibilităţi, şi de cum au ei meciurile. Cred că o să vină jucători de la echipa a doua", a mai spus Panduru.

Basarab Panduru crede că fundaşul nigerian Ifeanyi Emeghara, care a revenit la antrenamente echipei după o perioadă lungă de absenţă din cauza unei accidentări, trebuie să aibă grijă în perioada următoare.

"Emeghara a revenit după o accidentare care l-a ţinut mai mult timp departe de teren. Acum încearcă să reintre la antrenamente. Este important să nu se accidenteze acum rapid şi dacă trece peste perioada asta o să fie bine. Nu ştiu când va reveni în echipă, pentru că una e să te antrenezi singur şi alta e cu lotul", a mai spus el.

Managerul stelist are încredere că mijlocaşul columbian Juan Toja ar putea evolua şi mai bine în echipa antrenată de Mihai Stoichiţă: "Nu cred că la Steaua are loc un număr zece în momentul ăsta, în sistemul ăsta, 4-4-2. Sunt doi mijlocaşi centrali care fac ambele faze, de atac şi de apărare, nu cred că ar avea loc un număr zece. Mai vorbesc cu jucătorii, le dau sfaturi. Dintre mijlocaşi, vorbesc mult cu Toja pentru că eu cred că poate mai mult. Am încredere în el că poate mai mult".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici