PARIURI ilegale: Un englez a fost arestat, iar un rus audiat în legătură cu mai multe meciuri, între care şi Şarapova-Halep

Un cetăţean britanic a fost arestat, iar un rus a fost audiat în legătură cu pariuri ilegale la mai multe meciuri de la Turneul Campioanelor de la Singapore, între care s-ar afla şi partida Simonei Halep cu Maria Şarapova, câştigată de rusoaică, scor 6-4, 6-4, anunţă site-ul news.asiaone.com.

729 afișări
Imaginea articolului PARIURI ilegale: Un englez a fost arestat, iar un rus audiat în legătură cu mai multe meciuri, între care şi Şarapova-Halep

PARIURI ilegale: Un englez a fost arestat, iar un rus audiat în legătură cu mai multe meciuri, între care şi Şarapova-Halep (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Poliţia a anunţat că britanicul a fost arestat în timpul meciurilor de miercurea trecută, atunci când Garbine Muguruza a învins-o pe Angelique Kerber, scor 6-4, 6-4, iar Martina Hingis şi Sania Mirza au trecut, la dublu, de Andrea Hlavackova şi Lucie Hradecka, scor 6-3, 6-4.

Potrivit sursei citate, cu o seară înainte, un cetăţean rus a fost audiat de oficiali WTA şi de la Turneul Campioanelor, în legătură cu pariuri ilegale. Atunci s-au disputat partidele Maria Şarapova - Simona Halep, scor 6-4, 6-4, şi, la dublu, Gabrine Muguruza/Carla Suarez Navarro - Caroline Garcia/Katarina Srebotnik, scor 7-5, 6-2.

WTA nu a făcut niciun comentariu în leagătură cu această investigaţie.

Turneul Campioanelor de la Singapore a fost câştigat de Agnieszka Radwanska.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici