Patricia Ţig s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Vancouver

Jucătoarea de tenis Patricia Ţig, locul 127 WTA, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Vancouver (Canada), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 100.000 de dolari.

185 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Vancouver

Patricia Ţig s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Vancouver

Ţig a trecut, scor 6-7 (3), 7-5, 6-4, de o jucătoare venită din calificări, belgianca Ysaline Bonaventure, numărul 284 mondial. Partida a durat două ore şi 43 de minute.

În optimi, Patricia Ţig o va întâlni pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, locul 100 WTA, care a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa din Spania, locul 192 WTA, scor 6-2, 6-1.

Tot miercuri, Mihaela Buzărnescu a obţinut şi ea calificarea în optimile întrecerii din Canada, după 7-6 (4), 6-3 cu jucătoarea japoneză Eri Hozumi din Japonia, venită din calificări şi numărul 168 mondial.

Calificarea în optimile competiţiei de la Vancouver este premiată cu 1.520 de dolari şi 13 puncte WTA. Prezenţa în sferturi este recompensată cu 2.533 de dolari şi 25 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici