Patron ŢSKA: N-am vrut să-i jignesc pe români, ei sunt prietenii mei. Ce a spus bulgarul despre jucatorii de la Steaua!

Patronul ŢSKA Sofia, Dimitar Borisov, a declarat, luni, că nu a vrut să jignească poporul român sau clubul Steaua şi că nu a spus niciodată despre români că sunt "ţigani" ci doar crede că doi dintre jucătorii "roş-albaştri" sunt puţini mai închişi la culoare.

227 afișări
Imaginea articolului Patron ŢSKA: N-am vrut să-i jignesc pe români, ei sunt prietenii mei. Ce a spus bulgarul despre jucatorii de la Steaua!

Patron ŢSKA: N-am vrut să-i jignesc pe români, ei sunt prietenii mei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu de ce au fost aşa afectaţi de ce am spus. Nu am spus niciodată că românii sunt «ţigani». Nu voi jigni niciodată România sau românii pentru că îi simt ca pe nişte prieteni. Doar am spus că doi dintre jucătorii Stelei sunt puţin închişi la culoare. Asta nu e o insultă. Iar eu îi respect pe «ţigani». Peste 3.000 dintre ei lucrează la «Titan» (n.r. - firma de salubrizare a lui Dimitar Borisov)", a spus el, conform Sportal.bg.

Borisov a precizat că îl invită pe Becali în Bulgaria şi că va angaja şi un translator pentru a nu exista neînţelegeri. "Nu ştiu ce a spus Becali de 87 de bodiguarzi. Cred că i-a confundat cu muncitori de la «Titan». Îmi pare rău că nu vrea să vină în Bulgaria. I-am trimis o invitaţie «Gigi, vino în Bulgaria. Ia-ţi soţia! Te invit la cină!». Vorbesc bine engleză, germană, ungară şi puţin spaniolă. Am înţeles că Becali ştie doar română, dar ca să nu mai fie neînţelegeri, vom aduce şi un translator", a menţionat Borisov.

Sâmbătă, patronul ŢSKA Sofia, Dimitar Borisov, a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Sportal, că a citit că doi jucători mai închişi la culoare ai Stelei, adversara din play-off-ul Ligii Europa, sunt consideraţi staruri şi că este convins că aceştia s-ar integra rapid la firma sa de salubrizare. "Firma mea se ocupă de gunoi, acum răspund unor gunoaie. Le spun că nicio muncă nu este ruşinoasă. Am citit că doi jucători mai închişi la culoare de la Steaua sunt consideraţi staruri. Dacă e aşa, mă ofer să-i ajut să se transfere în Bulgaria. Dar nu la ŢSKA, ci la firma mea, Titan. Sunt convins că se vor integra rapid. Muncitorii noştri sunt băieţi buni şi îi vor accepta. La cine mă refer? La preferatul lui Becali, jucătorul de pe dreapta, închis la culoare, şi un fundaş. Nu, nu mă refer la Iliev, el nu e un star. Acum e o gloabă şi se mişcă precum un troleibuz. Era un star când juca la ŢSKA", a spus Borisov.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că nu îi vine să creadă şi a rămas blocat după afirmaţiile făcute de patronul ŢSKA Sofia în presa bulgară despre stelişti, precizând că nu se va deplasa la Sofia pentru returul cu bulgarii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici