Patru persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în Gorj

Patru persoane, dintre care una încarcerată, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN 67, în localitatea Câmpu Mare, judeţul Gorj. Traficul se desfăşoară pe un fir alternativ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

333 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în Gorj

Patru persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în Gorj

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, a declarat, pentru MEDIAFAX, că din primele informaţii reiese că două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului patru persoane au fost rănite, dintre care una pare a fi în stare gravă.

”ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Scoarţa, la Câmpu Mare. La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi trei echipaje din cadrul SAJ Gorj. În accident au fost implicate două autovehicule, în urma impactului rezultând patru victime, din care una încarcerată şi una în stare de inconştienţă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii dirijează circulaţia pe un sens, alternativ.

Primele informaţii furnizate de ISU arătau că în urma accidentului au fost rănite patru persoane. ISU a revenit apoi declarând că una dintre persoanele rănite a murit.

Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din judeţul Dolj, la intersecţia unui drum judeţean cu Drumul Naţional 67, Câmpu Mare, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din oraşul Novaci, care circula regulamentar, pe direcţia Bengeşti-Ciocadia către Târgu-Jiu. Cele două maşini s-au ciocnit.

În urma impactului, doi bărbaţi de 21 şi 52 de ani şi o femeie de 51 de ani au fost transportaţi la spital, iar o altă femeie a murit pe loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici