Paul Pogba exclus din lotul lui Juventus pentru meciul din Europa League din motive disciplinare

Paul Pogba a fost eliminat din lotul lui Juventus din cauza unor motive disciplinare, pentru meciul din Europa League, pe care Juventus îl disputa cu Freiburg, joi seara, relatează BBC Sport.

483 afișări
Imaginea articolului Paul Pogba exclus din lotul lui Juventus pentru meciul din Europa League din motive disciplinare

Sursa foto: Profimedia

Se pare că mijlocaşul francez, în vârstă de 29 de ani, a întârziat miercuri la o şedinţă de echipă, iar antrenorul lui Juve, Max Allegri, a ales să nu-l numească în echipa sa pentru prima manşă de joi de la Torino.

Acesta este cel mai recent eşec pentru Pogba de când s-a întors la clubul din Serie A de la Manchester United vara trecută.

El a jucat primul meci de după revenirea sa la Juventus abia pe 28 februarie.

Precedenta apariţie a lui Pogba a fost pentru United în aprilie 2022, când a suferit o accidentare în înfrângerea cu 4-0 la Liverpool, care l-a scos din joc pentru restul sezonului trecut.

Mijlocaşul a suferit apoi o accidentare la genunchi în pre-sezon, dar iniţial a ales să nu se opereze, de teamă că aceasta l-ar putea exclude de la Cupa Mondială.

Dar ulterior s-a considerat că are nevoie oricum de o intervenţie chirurgicală şi, deşi a revenit în echipă în ianuarie, a suferit o altă problemă musculară care i-a întârziat şi mai mult revenirea în activitate.

Pogba a jucat din postura de rezervă în victoria cu 4-2, în derby-ul cu rivalii de la Torino, înainte de a apărea pentru a doua oară ca rezervă în înfrângerea de duminică cu 1-0 la Roma.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici