Pe ce locuri s-au clasat schiorii Daniel Andrei Cacina şi Andrei Feldorean la Beijing

Săritorii cu schiurile Andrei Feldorean şi Daniel Andrei Cacina şi-au încheiat duminică evoluţia în proba de la trambulina normală, cu punct de construcţie 95 de metri, ocupând locurile 50, respectiv 48.

561 afișări
Imaginea articolului Pe ce locuri s-au clasat schiorii Daniel Andrei Cacina şi Andrei Feldorean la Beijing

Pe ce locuri s-au clasat schiorii Daniel Andrei Cacina şi Andrei Feldorean la Beijing

După ce cu o zi înainte izbutiseră să se califice în faza finală a competiţiei, care a avut la start cei mai buni 50 de concurenţi, cei doi au evolat în prima manşă, în care pentru a se califica în manşa finală aveau nevoie să obţină unul din primele 30 de locuri.

Din păcate, evoluţia acestora nu a fost suficientă pentru o calificare, dar, raportat la performanţele personale, rezultatul este unul decent, în condiţiile în care cei doi se află la prima participare la Jocurile Olimpice de iarnă.

Daniel Andrei Cacina a ocupat locul 48, cu o săritură în prima manşă de 89,5 metri, pentru 95,8 puncte, în timp ce Andrei Feldorean a ajuns până la 82 de metri, cu un punctaj 84,3 metri, cu care a încheiat concursul pe locul 50.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici