Pelé, mesaj către fani, de pe patul din spital

Pelé îşi linişteşte fanii şi le mulţumeşte pentru mesajele pozitive şi susţinere.

910 afișări
Imaginea articolului Pelé, mesaj către fani, de pe patul din spital

Pelé, mesaj către fani de pe patul din spital

Fostul fotbalist s-a gândit la fanii săi, aşa că joi noaptea a postat pe reţelele de socializare un mesaj.

„Prieteni, sunt la spital şi fac controlul meu lunar. Întotdeauna este plăcut să primesc mesaje pozitive. Mulţumesc Qatarului pentru acest omagiu şi tuturor celor care îmi trimit energii pozitive”, a scris legenda fotbalului pe pagina sa de Facebook.
 
 
Medicii declaraseră joi seara că situaţia acestuia este „îngrijorătoare”. Fostul fotbalist a fost dus la spital de soţia sa, Márcia Aoki, şi de o îngrijitoare, după ce a prezentat umflături pe unele părţi ale corpului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici