Penescu: Avem ofertă de transfer doar pentru Doman, de la un club din străinătate

Preşedintele grupării FC Argeş, Andrei Penescu, a declarat, marţi, că pe adresa clubului piteştean a sosit o singură ofertă de transfer, pentru mijlocaşul Cătălin Doman, de la un club din străinătate.

15 afișări
Imaginea articolului Penescu: Avem ofertă de transfer doar pentru Doman, de la un club din străinătate

Penescu: Avem ofertă de transfer doar pentru Doman (Imagine: Ionel Iancu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă jucătorii Doman, Iulian Tameş şi Cosmin Năstăsie vor părăsi echipa în această iarnă, Penescu a răspuns: "Pe noi nu ne-a contactat nimeni pentru a transfera vreun jucător. Singura ofertă a venit pentru Cătălin Doman de la un club din străinătate, dar numai la nivel de discuţii, fără nimic concret".

Oficialul piteştean a preizat că deocamdată nu a fost stabilit viitorul tehnician al echipei, după plecarea antrenorului Ionuţ Badea la Internaţional Curtea de Argeş. "Este o clauză în contract care stipulează faptul că (n.r. - Ionuţ Badea) poate pleca oricând, în anumite condiţii. Încă n-am avut timp să ne orientăm la noul antrenor", a afirmat Penescu.

Cornel Penescu nu vrea să vândă FC Argeş

El a precizat că tatăl său, Cornel Penescu, aflat în închisoare după ce a fost implicat în dosarul de corupţie din fotbalul românesc, nu doreşte să vândă clubul FC Argeş. "Dacă ar fi după mine, l-am vinde, dar tata nu vrea şi mergem mai departe, chiar dacă avem probleme financiare ca toate echipele din fotbalul românesc. Acum, suntem aproape la zi cu plăţile. Trebuie să mai primim de la Gigi Becali încă 600.000 de euro, plus TVA, pentru transferul lui Cristi Tănase. Cu aceşti bani ne vom descurca până la finalul campionatului. Dacă eu am înţeles dificultăţile pricinuite de criza financiară şi întârzierea la plăţi, jucătorii noştri n-au înţeles şi ştiţi ce s-a întâmplat în tur când n-au vrut să se mai antreneze", a afirmat preşedintele FC Argeş.

Andrei Penescu şi-a vizitat, de Crăciun, tatăl la închisoare

Andrei Penescu şi-a vizitat, de Crăciun, tatăl la închisoare. Fiul finanţatorului clubului FC Argeş spune că nu a apucat să vorbească despre fotbal cu tatăl său. "Am fost în vizită la el chiar de Crăciun şi am discutat multe... Păcat de faptul că nu am avut prea mult timp la dispoziţie. Numai 30 de minute. Am fost cu mama şi sora mea mai mică. De fotbal n-am apucat să vorbim şi nici nu ştiam că Ionuţ Badea nu mai era la noi", a adăugat Andrei Penescu.

FC Argeş a terminat campionatul trecut pe locul 10 în Liga I, dar a fost retrogradată după ce patronul Cornel Penescu a fost arestat pentru acte de corupţie. Echipa piteşteană a fost mai multe etape pe primul loc în liga secundă, dar a încheiat turul de campionat pe locul 4, cu 28 de puncte, la cinci puncte de liderul FCM Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici