Petre Grigoraş: Oţelul nu poate juca decât la victorie în meciul cu FC Argeş

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, mizează pe orgoliul jucătorilor săi pentru meciul cu FC Argeş de duminică, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, pentru a-şi adjudeca cele trei puncte puse în joc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Este de departe cel mai slab retur de când sunt eu la Galaţi. Contrar obiceiului nostru, am pierdut foarte multe puncte acasă, este vremea ca la ultima reprezentaţie în faţa suporterilor noştri să iasă la iveală orgoliul jucătorilor. Ne trebuie trei puncte ca aerul, nu putem juca decât la victorie", a declarat Grigoraş.

Tehnicianul gălăţenilor a adăugat că îşi doreşte patru puncte din ultimele două etape pentru a termina pe locul 10, ceea ce ar aduce aproximativ 300.000 euro mai mult din drepturile de televizare faţă de poziţia actuală din clasament. "Evitarea retrogradării este un obiectiv infim, trebuie să încercăm mai mult, cât se mai poate acum. Victoria cu FC Argeş şi apoi un egal la Pandurii ar putea să ajungă pentru a prinde locul 10", a adăugat antrenorul.

Petre Grigoraş nu va putea conta pentru meciul cu FC Argeş pe Bourceanu, suspendat, Iorga, Cojoc, Gârleanu, Kolev, Viglianti, accidentaţi. Ar putea reintra Vitaic, dar şi Cârjă şi Râpă.

Partida Oţelul Galaţi - FC Argeş, din penultima etapă a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici