Petrolul Ploieşti a depus memoriu la Comisia de Disciplină împotriva lui Laurenţiu Reghecampf

Gruparea Petrolul Ploieşti a depus un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF împotriva antrenorului echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, pe care îl acuză că la finalul partidei din etapa a XXXIII-a a Ligii I l-a lovit cu capul în figură pe directorul sportiv al clubului prahovean, Cristi Vlad.

186 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti a depus memoriu la Comisia de Disciplină împotriva lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Alexandru Raita/ Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul FRF, Petrolul Ploieşti a înaintat, luni, plângerea împotriva lui Reghecampf.

La finalul meciului Petrolul Ploieşti - Steaua, scor 0-0, au avut loc incidente între jucători, în urma altercaţiilor fotbalistul grupării prahovene, Romario Pires, primind cartonaşul roşu.

Incidentul a izbucnit după fluierul final al partidei, când jucătorii Stelei s-au strâns la centrul terenului şi şi-au manifestat bucuria. Nervoşi, fotbaliştii Petrolului s-au repezit la stelişti, cei mai iritaţi fiind Pecanha şi Romario Pires.

Centralul Ovidiu Haţegan i-a acordat cartonaş roşu lui Romario ca urmare a incidentelor. Primul care a părăsit terenul a fost tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf, în huiduielile publicului. Pe imaginile video se observă că Reghecampf îşi apropie capul ameninţător de directorul sportiv al prahovenilor, Cristi Vlad, dar contactul dintre cei doi nu este surprins de camerele care au filmat incidentul.

Comisia de Disciplină a FRF a decis deja suspendarea pentru două meciuri a peluzelor Stadionului "Ilie Oană" ca urmare a incidentelor de la meci, în timp ce campioana României a primit o penalitate financiară de 60.000 de lei.

Totodată, Petrolul Ploieşti a primit o penalitate financiară de 30.000 de lei.

Romario Pires a fost suspendat pentru patru jocuri şi a primit o penalitate de 6.000 de lei, în timp ce portarul Peterson Pecanha a fost suspendat pentru două meciuri şi penalizat cu 3.000 de lei.

Directorul sportiv al FC Petrolul, Cristi Vlad, şi antrenorul de portari al FC Steaua, Florin Tene, au primit avertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici