Pique critică presa spaniolă, acuzând că este părtinitoare cu Mourinho

Fundaşul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, a declarat, luni, că presa spaniolă a început să îl critice pe tehnicianul Jose Mourinho abia atunci când au apărut probleme la echipa Real Madrid, precizând că jurnaliştii i-au trecut totul cu vederea antrenorului în sezonul trecut.

171 afișări
Imaginea articolului Pique critică presa spaniolă, acuzând că este părtinitoare cu Mourinho

Gerard Pique (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi amintesc că atunci când Real Madrid câştiga i se permitea orice lui Mourinho. A venit aici şi i-a băgat degetul în ochi lui Tito (n.r. - Tito Vilanova). Câte partide de suspendare a primit? Niciuna. Acum că Mourinho s-a luat de Iker, acum că s-a luat de un jurnalist (n.r. - de la cotidianul Marca) este criticat. Mourinho a fost mereu aşa. De când a venit, mereu situaţia a fost aşa. I se permitea totul. Nu cred că presa trebuie să fie astfel. Nu spun asta doar pentru Barcelona, ci şi pentru Madrid. Barcelona nu face totul bine. Însă vi se pare că face totul bine dacă citiţi site-urile jurnalelor El Mundo Deportivo şi Sport", a spus Pique.

Tehnicianul echipei Real Madrid criticat de presă în prezent, când rezultatele din campionatul Spaniei (n.r. - Real ocupă locul 3 în clasament, la 18 puncte de FC Barcelona) lasă de dorit şi în condiţiile în care l-a lăsat pe banca de rezerve două meciuri consecutiv pe Iker Casillas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici