Pirlo va semna un contract cu New York City (presă)

Mijlocaşul italian Andrea Pirlo va semna un contract cu New York City săptămâna viitoare, a anunţat, duminică, postul ESPN.

96 afișări
Imaginea articolului Pirlo va semna un contract cu New York City (presă)

Pirlo va semna un contract cu New York City (presă)

Potrivit sursei citate, Pirlo va semna miercuri sau joi un contract pe un sezon şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Campionul mondial cu Italia din 2006, în vârstă de 36 de ani, a anunţat săptămâna trecută că va pleca de la Juventus Torino după patru sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici