Piţurcă: Eu nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu l-a mai "văzut pe Adrian Mutu prin teren" în ultimele meciuri ale echipei sale de club şi din acest motiv nu mai are sens să fie întrebat de ce nu îl convoacă la echipa naţională pe atacant.

180 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Eu nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren

Piţurcă: Eu nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu am dat un răspuns. Iar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp nici nu mai are rost să mă întrebaţi. Eu nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren. Am văzut că nu a făcut parte din lot", a spus tehnicianul.

Selecţionerul Victor Piţurcă afirma la 15 aprilie că atacantul Adrian Mutu este terminat ca jucător pentru echipa naţională, precizând că acesta poate să înscrie o sută de goluri pentru echipa sa de club, Petrolul Ploieşti, că tot nu va mai fi convocat.

Adrian Mutu se află de mai mult timp în conflict cu Victor Piţurcă, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost convocat la ultimele meciuri ale naţionalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia. După ratarea calificării la CM 2014, Mutu a spus că Piţurcă ar trebui să plece de la conducerea tehnică a echipei naţionale, precizând că sunt antrenori buni care îl pot înlocui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici