Piţurcă: Există şansa să fie convocaţi Mutu şi Tamaş dacă învingem cu Luxemburg şi Franţa

Antrenorul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş, excluşi din prima reprezentativă înaintea amicalului cu San Marino, ar avea o şansă să fie convocaţi din nou dacă tricolorii înving Luxemburg şi Franţa.

265 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Există şansa să fie convocaţi Mutu şi Tamaş dacă învingem cu Luxemburg şi Franţa

Victor Piţurcă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"N-am vorbit cu Adrian Mutu, dar nu poate el la telefon să mă convingă să revin asupra deciziei. Şi Tamaş, şi Mutu ar avea o şansă să fie din nou convocaţi dacă România ar învinge în aceste două jocuri. Deci băieţii ar trebuie să joace şi pentru ei în aceste două meciuri", a spus Piţurcă.

Selecţionerul a menţionat că doar fundaşul echipei FC Porto Cristian Săpunaru i-a menţionat că România are nevoie de Mutu şi Tamaş.

"Nu s-a rugat niciun jucător de mine să-i convoc din nou. A fost doar în discuţia cu Săpunaru, el mi-a zis că avem nevoie de ei. Eu i-am răspuns: «Ştiu că avem nevoie de ei, nu trebuie să-mi spui tu»", a relatat Piţurcă.

Jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş nu au evoluat în meciul amical San Marino, din 10 august, ei fiind excluşi din lotul pentru această partidă de selecţionerul Victor Piţurcă, după ce s-au prezentat cu întârziere la hotelul unde era cazată echipa naţională. După meci, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că cei doi jucători nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Luxemburgului la 2 septembrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Josy Barthel, şi reprezentativa Franţei la 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici