Piţurcă: Suma de opt milioane de euro pentru transferul lui Chiricheş la Tottenham este enormă

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a declarat, marţi seară, că transferul fundaşului stelist Vlad Chiricheş la Tottenham este reuşit şi a precizat că suma de opt milioane de euro pe care o va plăti clubul englez pentru jucător este una enormă.

421 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Suma de opt milioane de euro pentru transferul lui Chiricheş la Tottenham este enormă

Victor Piţurcă (Imagine: Cristina Nichitus/ Mediafax Foto)

"E un transfer extrem de reuşit pentru Steaua. Suma este enormă şi asta datorită valorii lui Chiricheş. A avut un salt calitativ extraordinar. Sper să se impună şi la Tottenham, dar nu va fi uşor. Adversarii în Anglia sunt extrem de valoroşi, iar el trebuie să joace la maxim pentru a fi titular. Pentru Chiricheş este fantastic că pleacă în acest moment. Pentru mine există o teamă că nu se va integra foarte trepede şi pot pierde un jucător important pentru naţională. Defensiv, Chiricheş este mult mai bun decât belgianul Jan Vertonghen, principalul său adversar pe post", a spus Piţurcă la DolceSport.

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că există o ofertă pentru fundaşul Vlad Chiricheş de la Tottenham, în timp ce preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a precizat că transferul este perfectat pentru suma de opt milioane de euro şi jucătorul va pleca miercuri în Anglia.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzină Dinamo Tbilisi, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcat de Gabriel Iancu, în minutele 64 şi '80.

În minutul 61, Ciprian Tătăruşanu a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Xisco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici