Ponta a cerut ca şedinţa Guvernului să se încheie până la partida Simonei Halep de la Roland Garros

Premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor ca şedinţa Guvernului să se încheie până la ora 15.00, când este programat meciul Simonei Halep din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam Roland Garros, de la Paris.

512 afișări
Imaginea articolului Ponta a cerut ca şedinţa Guvernului să se încheie până la partida Simonei Halep de la Roland Garros

Ponta a cerut ca şedinţa Guvernului să se încheie până la partida Simonei Halep de la Roland Garros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bate Simona, trebuie să terminăm şedinţa până la ora trei", a spus Ponta miniştrilor.

Un membru al Cabinetului a întrebat dacă este vorba de finală, Ponta explicându-i :"Nu, nu, nu, sferturi sunt deocamdată".

La scurt timp după acest moment, Guvernul a anunţat că premierul Victor Ponta se va afla, miercuri, la Universitatea Politehnică din Bucureşti, în cadrul căreia este derulat proiectul CAMPUS (Centrul de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse şi Procese Inovative), la ora 16.00.

Iniţial, prezenţa lui Ponta la Politehnică era anunţată pentru ora 15.30.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, va juca, miercuri, de la ora 15.00, în compania rusoaicei Svetlana Kuzneţova, locul 28 WTA şi cap de serie 27, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici