Portarul Alisson a adus victoria lui Liverpool la ultima fază de joc a meciului cu West Bromwich

  • Portarul lui Liverpool, Alisson, a marcat în meciul cu West Bromwich Albion
  • West Bromwich Albion – Liverpool 1-2
  • Ultima dată când un portar a marcat în Premier League a fost acum 8 ani
1406 afișări
Imaginea articolului Portarul Alisson a adus victoria lui Liverpool la ultima fază de joc a meciului cu West Bromwich

Portarul Alisson a adus victoria lui Liverpool la ultima fază de joc a meciului cu West Bromwich

Liverpool a reuşit duminică să învingă în deplasare pe West Bromwich Albion, scor 2-1, golul victoriei „cormoranilor” fiind marcat de portarul Alisson, la ultima fază de joc, în minutul 90+6, cu o excelentă lovitură de cap.

Gazdele deschiseseră scorul în minutul 15 prin Robson Kanu. Egipteanul Salah a egalat la scurt timp (1-1, min. 33) şi s-a intrat la cabine la egalitate, nu înainte ca Mane şi Firmino să nimerească pe rând bara porţii lui Johnstone.

După pauză, arbitrul a anulat câte un gol de fiecare parte, ambele pe motiv de offside.

Eroul „cormoranilor” a fost portarul Alisson, care după ce a scos un gol ca şi făcut, la şutul lui Robson Kanu, a marcat golul victoriei, la ultima fază de poartă a meciului.

Trent Alexander Arnold a executat perfect o lovitură de colţ, la capătul căreia Alisson, urcat în careul gazdelor, a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap, specifică unui veritabil atacant.

Liverpool a acumulat 63 de puncte şi se află pe locul 5, la un singur punct distanţă de Chelsea, echipa care ocupă ultimul loc ce duce direct în Liga Campionilor, când mai sunt două etape de jucat din Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici