Portarul german Robert Enke a murit

Portarul german al echipei Hanovra, Robert Enke, a murit, marţi, la vârsta de 32 de ani, iar, conform poliţiei, ar fi vorba de o sinucidere, informează Marca.

92 afișări
Imaginea articolului Portarul german Robert Enke a murit

Portarul german Robert Enke a murit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un accident fatal la calea ferată", a declarat Stefan Wittke, şeful departamentului de presă al poliţiei din Hanovra, indicând că ar putea fi vorba de o sinucidere.

Enke, născut la 24 august 1977, a jucat pentru naţionala Germaniei de opt ori.

El a mai jucat la echipe precum Benfica Lisabona, FC Barcelona, Fenerbahce sau Tenerife.

Robert Enke era căsătorit cu Teresa şi avea o fetiţă, Leila. În 2006, el a pierdut o altă fetiţă, care avea grave probleme la inimă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici