Portarul lui Juventus, Mattia Perin, împrumutat la Genoa, unde titular este Ionuţ Radu

Clubul Juventus a anunţat, joi, că portarul Mattia Perin (27 de ani) a fost împrumutat echipei Genoa, unde portarul titular este Ionuţ Radu.

137 afișări
Imaginea articolului Portarul lui Juventus, Mattia Perin, împrumutat la Genoa, unde titular este Ionuţ Radu

Portarul lui Juventus, Mattia Perin, împrumutat la Genoa, unde titular este Ionuţ Radu

Mattia Perin a fost cumpărat, în anul 2018, de Juventus, care a plătit lui Genoa suma de 14,2 milioane de euro.

Perin nu a jucat deloc în acest sezon pentru Juventus, cei doi portari preferaţi de managerul ”Bătrânei Doamne”, Maurizio Sarri, fiind Wojchiech Szczesny şi Gianluigi Buffon.

Mattia Perin şi-a început cariera în poarta celor de la Pistoiese U19, transferându-se ulterior la Genoa U19, unde a debutat la echipa de seniori. Pe lângă Genoa, a mai trecut pe la echipe precum Padova sau Pescara.

Cu Ionuţ Radu în poartă, Genoa a primit 82 de goluri în 51 de meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici