Portughezul Joao Coimbra a semnat un contract cu FC Rapid

Mijlocaşul portughez Joao Carlos Amaral Marques Coimbra, care a evoluat ultima oară la formaţia Academico Viseu din liga secundă, a semnat un contract cu FC Rapid şi începând de vineri se pregăteşte cu lotul condus de Cristian Pustai.

127 afișări
Imaginea articolului Portughezul Joao Coimbra a semnat un contract cu FC Rapid

Portughezul Joao Coimbra a semnat un contract cu FC Rapid (Imagine: Toni Salabsev/Mediafax Foto)

"Joao Coimbra a semnat cu FC Rapid Bucuresti. Îi urăm bun venit!", informează gruparea giuleşteană pe contul său oficial de Facebook.

În vârstă de 28 de ani, Coimbra este al treilea fotbalist transferat de la începutul anului după Andrei Cerlincă şi Milos Buchta.

Mijlocaşul portughez a evoluat până acum numai în Portugalia la formaţiile Benfica II, Benfica Lisabona, Nacional, Marítimo, Gil Vicente, Estoril şi Academico Viseu.

În prezent, în lotul pregătit de Cristian Pustai se află doisprezece jucători: Virgil Drăghia, Mircea Bornescu, Milos Buchta, Daniel Pancu, Mădălin Martin, Andrei Cerlincă, Nicolae Vasile, Jean-Bryan Boukaka, Alexandru Dan, Luis Filipe Gomes Almeida "Kikas", Rui Miguel şi Joao Coimbra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici