Porumb: Copil, Hănescu şi Ungur mi-au confirmat că meciurile de Cupa Davis intră în planul lor

Căpitanul nejucător al echipei României, Ciprian Porumb, a declarat, marţi, că atât Marius Copil şi Victor Hănescu, cu care s-a întâlnit personal, cât şi Adrian Ungur, cu care a discutat telefonic, i-au confirmat faptul că meciurile de Cupa Davis intră în planul lor pentru anul viitor.

103 afișări
Imaginea articolului Porumb: Copil, Hănescu şi Ungur mi-au confirmat că meciurile de Cupa Davis intră în planul lor

Porumb: Copil, Hănescu şi Ungur mi-au confirmat că meciurile de Cupa Davis intră în planul lor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Porumb s-a întâlnit la Bucureşti cu Copil şi Hănescu, cu care a discutat despre întâlnirea dintre România şi Danemarca din cadrul Cupei Davis, programată în perioada 1-3 februarie 2013. "M-am întâlnit cu jucătorii, am vorbit la telefon şi cu Adrian Ungur, iar ei mi-au confirmat faptul că meciurile de Cupa Davis intră în planul lor pentru anul viitor. Aceste aspecte vor fi detaliate după încheierea anului competiţional 2012", a spus Porumb.

Săptămâna trecută, Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti a găzduit întâlnirea în cadrul căreia s-a discutat proiectul "Cupa Davis pentru viitor" desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Tenis. Moderată de căpitanul nejucător de Cupa Davis, Ciprian Porumb, şi de antrenorul federal coordonator Ovidiu Popescu, întâlnirea a implicat o analiză a ceea ce s-a întâmplat în acest an, dar şi realizarea unui plan pentru anul 2013. Acest proiect are ca obiective alcătuirea, pregătirea şi sprijinirea unor grupe de sportivi în vederea eficientizării tranziţiei către topul mondial de seniori, precum şi identificarea şi sprijinirea sportivilor ce deţin calităţile de a fi componenţi ai echipei reprezentative de Cupa Davis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici