Porumboiu consideră un gest de laşitate plecarea antrenorului Ciobotariu de la FC Vaslui

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, că decizia antrenorului Liviu Ciobotariu de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei reprezintă un gest de laşitate, fiind de părere că acesta trebuia să părăsească ultimul o corabie care se scufundă.

147 afișări
Imaginea articolului Porumboiu consideră un gest de laşitate plecarea antrenorului Ciobotariu de la FC Vaslui

Liviu Ciobotariu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"E un gest de laşitate. Căpitanul unui vapor când se scufundă pleacă ultimul. Încă nu e scufundat şi trebuia să îl ducă până la capăt. Am o părere excelentă despre el, pentru că a muncit, şi-a făcut treaba. El are două luni restanţe (n.r. - salariale). Intra în a treia lună. Dacă a văzut că e harababură aici, a zis să plece. Făcuse o echipă foarte frumoasă şi trebuia să o ducă până la capăt. Terminau campionatul, picau, asta e viaţa! Dar nu poţi să-ţi baţi joc de competiţie. A făcut treabă foarte bună, dar m-a dezamăgit cu decizia asta. Mai ales că el nu avea niciun motiv să facă treaba asta, din punct de vedere pecuniar", a afirmat Porumboiu, la Sport.ro.

Porumboiu afirmă că datoriile clubului nu sunt foarte mari şi că nu înţelege de ce conducerea clubului nu a contestat decizia primei instanţe a FRF de neacordare a licenţei.

"Întâmplător, mi-a transmis cineva de la club hotărârea de neacordare a licenţei. Dacă te uiţi pe ea, vezi că foarte multe plăţi sunt făcute. Deci cineva trebuia să conteste în termen regulamentar (n.r. - neacordarea licenţei). După părerea mea nu e atât de mare catastrofa cum se anunţă din interiorul clubului. Datoriile la stat în 31 martie erau zero. A rămas o datorie care era reeşalonată. Suma aceea fabuloasă este o sumă care este contestată. În foarte multe cazuri s-a câştigat. Eu ştiam că mai e de plătit 450.000 (n.r. - de euro), dar cred că era ceva până în 300.000. Eu vă spun că sunt cel puţin opt cluburi în România cu o situaţie financiară mult mai gravă decât la Vaslui. Dacă nu se depune contestaţie, situaţie nu mai e dramatică, e finală. Nu e o prostie, e o imensă prostie să nu iei licenţa", a declarat Porumboiu.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, joi, că a decis să demisioneze de la conducerea tehnică a echipei FC Vaslui, deoarece nu mai putea gestiona situaţia în care se află gruparea moldavă, rămasă fără finanţare.

Adrian Porumboiu a oprit finanţarea echipei după ce a intrat în conflict cu preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Vaslui, Ciprian Damian, căruia i-a cedat anul trecut mai mult de 80 la sută dintre acţiunile clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici