Presa din Israel: "Concert verde - Maccabi Haifa a demolat Steaua"

"Concert verde: Maccabi Haifa a demolat Steaua", a scris publicaţia israeliană Sport 5 după meciul Maccabi - FC Steaua, scor 5-0, în grupa J a Ligii Europa.

268 afișări
Imaginea articolului Presa din Israel: "Concert verde - Maccabi Haifa a demolat Steaua"

Presa din Israel: "Concert verde - Maccabi Haifa a demolat Steaua" (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Echipa din Haifa a făcut show şi totodată un pas important pentru securizarea locului 2 în grupă. Maccabi a dat un spectacol de excepţie, una dintre cele mai frumoase seri oferite de verzi în ultimii ani", a scris sursa citată.

Publicaţia One a notat: "Ce uşor a fost! Maccabi a lovit-o crunt pe Steaua, a zdrobit echipa lui Becali, care a plecat din stadion în timpul meciului. O victorie uriaşă".

Cotidianul Maariv a subliniat că Maccabi a făcut cel mai bun meci al sezonului. "Un succes de poveste. A marcat repede şi a continuat să înscrie cât a putut. Steaua a arătat că trece printr-o perioadă proastă. Acum a fost pedepsită aspru de Haifa, care a ştiut să exploateze spaţiile lăsate de români şi a obţinut o victorie mare, la scor. După meciul de la Haifa, se pare că Becali trebuie să aducă al trilea antrenor în acest sezon, dacă nu cumva Ilie Stan îşi va face singur bagajele", a scris Maariv.

Ziarul Sports a precizat că după acest succes, la scor, Maccabi a luat o opţiune importantă pentru calificare. "Maccabi a arătat ce poate când vrea cu adevărat şi acum sunt cu un pas şi jumătate dincolo de grupe. Haifa îşi acontase victoria încă de la pauză şi a celebrat până la final de cinci ori. A fost treabă simplă cu Steaua, considerată una dintre cele mai bune echipe din România. Ilie Stan a debutat cu stângul în cupele europene", a scris publicaţia amintită.

Ynet a titrat: "Maccabi a umilit Steaua, dirijorii acestei adevărate orchestre fiind Amasha şi Katan".

"Maccabi a explodat în faţa Stelei şi se apropie de calificare. Haifa a fost de neoprit şi a oferit un carnaval de goluri", a comentat cotidianul Haaretz.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), de formaţia israeliană Maccabi Haifa, într-un meci din etapa a III-a a grupei J a Ligii Europa şi a rămas fără victorie în această fază a competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Amasha '10, '20, Katan '38 din penalti, Twatha '72 şi Vered '79.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici