Presa italiană: Adrian Mutu a demonstrat încă o dată cât este de important pentru Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu a demonstrat încă o dată, în meciul cu Inter Milano, pierdut de Fiorentina, miercuri, cu 1-2, în cadrul etapei a XVII-a a campionatului Italiei, cât este de important pentru formaţia viola, chiar dacă nu se află în cea mai bună formă fizică, a scris, joi, presa italiană.

20 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Adrian Mutu a demonstrat încă o dată cât este de important pentru Fiorentina

Presa italiană: Adrian Mutu a demonstrat încă o dată cât este de important pentru Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fiorentina e, rezultatul nu. Sau mai bine spus: Fiorentina a fost până la golul lui Pazzini şi până când a avut baterii Mutu, protagonistul unei prime reprize foarte bune, dar care apoi a cedat din cauza unei condiţii fizice care, pentru moment, nu-i permite mai mult. Şi tocmai această diferenţă între echipa cu Mutu dominant şi cea cu Mutu într-o formă mai puţin bună confirmă încă o dată importanţa românului. Când Mutu îşi va regăsi suflul şi va începe să marcheze din nou, atunci îşi va încheia şi el reabilitarea pe teren. Va fi mult mai decisiv, cu excepţia cazului în care nu va fi influenţat din nou de comportamente "externe", un risc care trebuie luat în calcul când este vorba despre român", se arartă într-un material postat pe site-ul violanews.com.

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Sinişa Mihajlovici, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Internazionale Milano, scor 1-2, că atacantul Adrian Mutu a jucat bine atât cât a avut forţă fizică.

"Mutu a jucat bine atât cât a avut forţă fizică. A obosit pe final şi dacă aş mai fi putut face o schimbare el era alesul. Dar aveam nevoie de el pe teren pentru a încerca să egalăm. Acum plăteşte pentru lunga perioadă de inactivitate", a spus Mihajlovici.

Echipa AC Fiorentina, cu Adrian Mutu integralist, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Internazionale Milano, într-un meci restanţă din etapa a XVII-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici