Presa slovacă a comentat victoria lui Trnava: Spartak a plecat acasă cu scalpul câştigătoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986

Presa slovacă a scris după meciul Steaua Bucureşti - Spartak Trnava, scor 0-1 în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, că echipa oaspete a plecat acasă cu scalpul fostei câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

199 afișări
Imaginea articolului Presa slovacă a comentat victoria lui Trnava: Spartak a plecat acasă cu scalpul câştigătoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986

Presa slovacă a comentat victoria lui Trnava: Spartak a plecat acasă cu scalpul câştigătoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986 (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Cotidianul Aktualne a notat că "Trnava a şocat la Bucureşti". "Echipa antrenată de Hoftych s-a impus surprinzător în faţa Stelei. Mikovici a adus o victorie de aur pe Arena Naţională. Jucătorii lui Spartak nu s-au speriat de atmosfera de la Bucureşti, au marcat în debutul partidei, apoi au jucat solid în defensivă. Steaua a dominat, dar n-a putut egala. Spartak a plecat acasă cu scalpul câştigătoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986", a notat sursa citată.

"Victorie senzaţională la Bucureşti!", a titrat cotidianul Sport. "Spartak a intrat fantastic în meci şi a deschis scorul rapid prin Mikovici. Steaua a creat apoi o mare presiune, a atacat disperat uneori, şi a avut mari ocazii, dar Trnava a rezistat. Frustrarea gazdelor s-a văzut în minutul 81, când Tănase a fost eliminat după ce l-a lovit pe Mikovici fără balon", a scris Sport.

"Surpriză la Bucureşti: Spartak a învins-o pe Steaua!", este titlul apărut în publicaţia Novy Cas, în timp ce Pravda a văzut "un succes preţios al echipei Trnava în România". "Mikovici a marcat devreme, iar Spartak a ştiut încă din minutul 5 că va fi golul victoriei. Deşi Steaua şi-a creat numeroase ocazii, apărarea oaspeţilor a rezistat, iar presiunea Stelei a rămas fără efect. Echipa română şi-a complicat situaţia înaintea returului", a scris Pravda.

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, joi, cu scorul de 0-1 (0-1), partida disputată pe Arena Naţională, cu echipa slovacă Spartak Trnava, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mikovici, în minutul 5.

Meciul retur este programat la 9 august, în Slovacia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici