Preşedintele Barcei: Luis Enrique are contract pentru sezonul viitor şi cred că va rămâne la Barcelona

Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că antrenorul Luis Enrique are contract cu gruparea catalană încă un sezon şi că după părerea sa tehnicianul nu va pleca la altă echipă, informează sport.es.

87 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Barcei: Luis Enrique are contract pentru sezonul viitor şi cred că va rămâne la Barcelona

Preşedintele Barcei: Luis Enrique are contract pentru sezonul viitor şi cred că va rămâne la Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Luis Enrique are contract pentru sezonul viitor şi cred că va rămâne la Barcelona. Echipa şi el sunt mulţumiţi de cum s-au desfăşurat lucrurile. Ceea ce au început în august a dat rezultate", a spus Bartomeu la postul RAC-1.

Josep Maria Bartomeu a menţionat că după încheierea actualului sezon va fi suficient timp pentru discuţii cu privire la viitorul lui Luis Enrique. "Aş fi încântat ca Luis Enrique să stea mulţi ani la Barcelona", a menţionat oficialul clubului catalan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici