Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, prima reacţie după înfrângerea României: Intrăm într-o etapă de analiză şi vom anunţa în curând şi primele decizii

România a părăsit EURO pe uşa din spate după 0-1 cu Albania, un rezultat pe care nimeni nu-l anticipa. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, anunţă schimbări importante după acest turneu final, dar în acelaşi timp menţionează că prezenţa la EURO reprezintă o performanţă în sine pentru fotbalul românesc

1771 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, prima reacţie după înfrângerea României: Intrăm într-o etapă de analiză şi vom anunţa în curând şi primele decizii

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: "Am fi meritat să obţinem calificarea. Dar trebuie să fim realişti, să vedem care e realitatea din fotbalul românesc"

Dacă la finalul meciului a refuzat orice declaraţie, preşedintele Federaţiei române de Fotbal, Răzvan Burleanu a declarat la sosirea naţionalei la hotelul din Lyon că eliminarea de la turneul final este nedreaptă.

"Am fi meritat să obţinem calificarea. Dar trebuie să fim realişti, să vedem care e realitatea din fotbalul românesc, la ce echipe evoluează jucătorii noştri", a spus Burleanu.

Deşi selecţionerul Iordănescu a lăsat de înţeles că ar vrea să continue pe banca echipei naţionale, preşedintele Federaţiei spune vă vor exista schimbări la nivelul băncii tehnice.

"Vom analiza, astfel încât în cel mai scurt timp posibil să vă anunţăm decizia. E un regret care ne acaparează pe toţi: atât pe mine, cât şi pe jucători şi pe cei din staff-ul tehnic. Intrăm într-o etapă de analiză şi vom anunţa în curând şi primele decizii. Au fost şi alte ţări care au trecut prin proiecte de reconstrucţie. Trebuie să continuăm reconstrucţia începută în urmă cu doi ani", a spus Burleanu, conform Digi Sport.

România a fost eliminată de la Campionatul European după trei meciuri în care a obţinut un singur punct, într-o grupă din care au mai făcut parte Franţa, Elveţia şi Albania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici