Preşedintele Serbiei, chemat în justiţie pentru că a consumat alcool pe stadion

Preşedintele Serbiei, Boris Tadici, şi mai mulţi responsabili vor compărea în faţa justiţiei, pe 1 decembrie, pentru a răspunde acuzaţiilor de "comportament necorespunzător", după meciul Serbia - România, din preliminariile CM, când au consumat alcool la stadion, informează site-ul www.b92.net.

24 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Serbiei, chemat în justiţie pentru că a consumat alcool pe stadion

Preşedintele Serbiei, chemat în justiţie pentru că a consumat alcool pe stadion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Toţi au primit citaţii pentru data de 1 decembrie", a declarat preşedintele Tribunalului din Belgrad, Zoran Pasalic, care a precizat că plângerea în acest caz a fost depusă de poliţia sârbă.

Preşedintele Serbiei Boris Tadici, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Serbia, Tomislav Karadzici, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Snezana Samardzic-Markovici au deschis o sticlă de şampanie în loja stadionului echipei Steaua Roşie Belgrad, pe 11 octombrie, după ce Serbia a învins, cu scorul de 5-0, naţionala României şi s-a calificat la turneul final al CM din Africa de Sud.

Poliţia din Belgrad a depus o plângere în faţa tribunalului municipal împotriva acestora, pentru că "au încălcat legea privind prevenirea violenţei şi comportamentului indecent în timpul evenimentelor sportive".

Această lege interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice pe stadioane şi în incinta altor arene sportive.

Preşedintele Serbiei şi Samardzic-Markovici au declarat deja că vor plăti amenda, dacă justiţia îi va considera vinovaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici