Primarul Ploieştiului, îngrijorat că Walter s-ar putea retrage de la Petrolul

Primarul oraşului Ploieşti, Iulian Bădescu, s-a arătat "îngrijorat" faţă de informaţiile vehiculate în presa locală legate de o posibilă retragere a lui Florian Walter de la Petrolul Ploieşti şi l-a invitat la o discuţie lămuritoare, împreună cu cel de-al doilea acţionar, Daniel Capră.

275 afișări
Imaginea articolului Primarul Ploieştiului, îngrijorat că Walter s-ar putea retrage de la Petrolul

Primarul Ploieştiului, îngrijorat că Walter s-ar putea retrage de la Petrolul (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Primarul municipiului Ploieşti, domnul Iulian Bădescu, îngrijorat de ultimele informaţii vehiculate în presă cu privire la situaţia de la clubul FC Petrolul, i-a invitat la o discutie lămuritoare pe reprezentanţii clubului, Daniel Capră şi Florian Walter, miercuri, 30 ianuarie 2013, la ora 11.00 la sediul primăriei. Reamintim ploieştenilor că meciurile de pe teren propriu ale clubului FC Petrolul se desfăşoara pe stadionul Ilie Oană, stadion aflat în patrimoniul municipiului Ploieşti. Numele echipei şi palmaresul acesteia sunt deţinute tot de municipiul Ploieşti. De asemenea, Consiliul Local a decis premierea echipei de fotbal la finalul campionatului în funcţie de rezultatele obţinute. Astfel FC Petrolul poate obţine până la 3 milioane de euro dacă va câştiga Cupa României şi se va clasa în primele 5 echipe din Liga I de fotbal", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Edilul a declarat că nu îşi poate permite să pericliteze imaginea clubului ploieştean. "Nu ne putem permite, în condiţiile în care ploieştenii au făcut atât de multe sacrificii pentru acest club în ultimii ani, să periclităm imaginea unui adevarat simbol al Ploieştiului. E datoria noastră faţă de generaţia lui Mircea Dridea, faţă de suporterii minunaţi ai Petrolului şi faţă de copiii noştri", a declarat Iulian Badescu.

Florian Walter intenţionează să se retragă din acţionariatul FC Petroul după ce a intrat în atenţia procuroriilor DIICOT Cluj, care îl cercetează pentru transferarea cu titlu gratuit a mai multor fotbalişti de la Universitatea Cluj la Petrolul Ploieşti, vara trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici