Programul echipei naţionale înaintea barajului cu Grecia

Echipa naţională a României se va reuni, luni, la ora 12.00, la Centrul Tehnic Naţional al Federaţiei Române de Fotbal, de la Mogoşoaia, în vederea dublei cu Grecia contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014.

182 afișări
Imaginea articolului Programul echipei naţionale înaintea barajului cu Grecia

Programul echipei naţionale înaintea barajului cu Grecia (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Conform site-ului oficial al FRF, luni, de la ora 12.30, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă la Mogoşoaia, urmat de unul sau de doi dintre jucătorii convocaţi. Antrenamentul din cursul aceleiaşi seri, de la ora 18.00, va fi singurul deschis presei.

Marţi, în jurul orei 13.45-14.00, unul sau doi jucători vor dialoga cu presa la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

Antrenamentul de miercuri va fi închis presei, tricolorii urmând să plece spre Atena de pe Aeroportul Henri Coandă la bordul unei curse charter. Decolarea este programată la ora 17.30, iar aterizarea după o oră şi jumătate.

Joi, de la ora 11.30, este prevăzut antrenamentul oficial, pe Stadionul Giorgios Karaiskakis, primele 15 minute fiind deschise presei. După încheierea antrenamentului, spre ora 13.00, va avea loc conferinţa de presă oficială a selecţionerului Victor Piţurcă, urmat de un jucător.

Sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 13.30, delegaţia României va pleca de la Atena spre Bucureşti, după sosire urmând să se reintre în cantonamentul de la Mogoşoaia. Stranierii nu vor mai acorda interviuri la aeroport, în momentul sosirii lor în ţară, întreaga activitate de presă având loc în mod organizat la Mogoşoaia.

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate la 15 noiembrie, ora 21.45, pe Stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu şi la 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici