Programul sportivelor din România la Australian Open 2018. Când joacă Halep, Cîrstea şi Bogdan în turul al doilea

Organizatorii turneului de la Australian Open au anunţat orele de disputare ale meciurilor celor trei românce calificate în turul doi la competiţiai de Mare Şlem de la Antipozi. Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au acces în turul al doi.

3346 afișări
Imaginea articolului Programul sportivelor din România la Australian Open 2018. Când joacă Halep, Cîrstea şi Bogdan în turul al doilea

Programul sportivelor din România la Australian Open. Când joacă Halep, Cîrstea şi Bogdan în turul al doilea

Partida Simona Halep - Eugenie Bouchard se va disputa joi, de la ora 10:00 (ora României). Este prima programată în sesiunea de seară pe Margaret Court Arena, aşa că sunt şanse extrem de mici ca ora de start să sufere modificări.

Liderul WTA, Simona Halep, are 2-1 în duelurile directe cu Bouchard (23 ani, 112 WTA), după succesele din 2014, în optimi la Indian Wells, cu 6-2, 1-6, 6-4, şi în în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 6-2, 6-3. Singura victorie a canadiencei a venit tot în 2014, în semifinale, la Wimbledon, cu 7-6 (5), 6-2.

Ana Bogdan (104 WTA) va juca împotriva Yuliei Putintseva (54 WTA) este programată după ora 03:30 (ora României). Bogdan şi Putintseva (23 ani, 54 WTA) nu s-au confruntat până acum în circuitul profesionist. Întâlnirea dintre Sorana Cîrstea (36 WTA) şi Lucie Safarova (29 WTA) va începe după ora 04:00. Scorul întâlnirilor este de 4-1 în favoarea sportivei din Cehia.

Programul româncelor:

Ana Bogdan - Yulia Putintseva, joi, după ora 03:30
Sorana Cîrstea -Lucie Safarova, joi, după ora 04:00
Simona Halep - Eugenie Bouchard, joi, ora 10:00

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici