Programul zilei de joi la Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci

Competiţiile din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci debutează, joi, cu concursuri programate în trei discipline sportive, chiar dacă ceremonia de deschidere este programată vineri.

566 afișări
Imaginea articolului Programul zilei de joi la Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci

Programul zilei de joi la Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci

Programul zilei de joi este următorul:

08.00 - 14.40 - Snowboard - Slopestyle Masculin + Feminin - calificări;

16.00 - 16.45 - Freestyle - schi acrobatic pe teren accidentat - calificări;

17.30 - 20.55 - Patinaj artistic - Proba pe echipe: program scurt masculin + program scurt perechi.

Deşi a devenit o obişnuinţă la Jocurile Olimpice de vară, pentru ediţia de iarnă a Olimpiadei este prima oară în ultimii treizeci de ani în care competiţia începe cu o zi înaintea festivităţii de deschidere, programată, vineri, de la ora 18.00, pe Stadionul Olimpic Fişt din Soci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici