PSG şi-a prezentat ”noile diamante”, în frunte cu Messi

  • PSG a jucat, sâmbătă seară, primul meci al sezonului pe teren propriu, 4-2 cu Strasbourg.
  • Cu acest prilej, parizienii şi-au prezentat vedetele venite în această vară, în faţa suporterilor.
  • În timp ce Messi şi Ramos au primit ovaţii pe ”Parc des Princes”, Mbappe, care are gânduri de plecare, a fost huiduit.
440 afișări
Imaginea articolului PSG şi-a prezentat ”noile diamante”, în frunte cu Messi

PSG şi-a prezentat ”noile diamante”, cu Messi cap de listă

În faţa fanilor, pe teren au apărut cele 5 diamante: Messi (ex-Barcelona), Ramos (ex-Real Madrid), Donnarumma (ex-AC Milan), Wijnaldum (ex-Liverpool) şi Hakimi (ex-Inter Milano). Dintre aceştia, doar ultimii doi au evoluat sâmbătă, ceilalţi fiind în urmă cu pregătirea, mai ales Messi.

În schimb, Mbappe a fost huiduit de parizieni, care au taxat ezitările sale de prelungire a contractului. De altfel, se ştie că Mbappe are gânduri de plecare la Real Madrid. Dacă nu acum, atunci vara viitoare.

Venirea celor 5 magnifici a fost prezentată cu haştagul #NewDiamondsInParis.

PSG s-a distrat cu Strasbourg, scor 4-2, după 3-0 la pauză, dar 3-2, la un moment dat. Au marcat Icardi (3), Mbappe (26), Draxler (27), Sarabia (86) respectiv Gameiro (53) şi Ajorque (64). Oaspeţii au terminat meciul în 10 oameni, fiind eliminate Djiku (81).

Primii 3 marcatori au fost cei care au alcătuit tridentul ofensiv, în absenţa lui Messi şi a lui Neymar. Plus cea a lui Di Maria.

PSG are 6 puncte adunate în primele două runde de campionat, golaveraj 6-3.

PSG a aliniat următoarea formulă de echipă: Navas - Hakimi, Kimpembe, Diallo, Kehrer - Wijnaldum, Herrera, Ebimbe - Draxler, Icardi, Mbappe
Rezerve: Rico, Bitshiabu, Bituzamala, Danilor, Gharbi, Kalimuendo, Michut, Rafinha, Sarabia

Antrenor: Mauricio Pochettino

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici