Pugilistul Chavez Jr., suspendat nouă luni şi amendat cu 900.000 de dolari pentru dopaj

Pugilistul mexican Julio Cesar Chavez Junior, fost campion WBC la categoria mijlocie, a fost suspendat nouă luni şi amendat cu 900.000 de dolari, în Nevada, deoarece a fost depistat pozitiv cu marijuana, a anunţat Comisia sportivă din acest stat al SUA.

86 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Chavez Jr., suspendat nouă luni şi amendat cu 900.000 de dolari pentru dopaj

Julio Cesar Chavez Jr. (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În luna octombrie, sportivul în vârstă de 27 de ani a fost obligat de către Consiliul Mondial al Boxului (WBC) să se trateze şi a fost amendat cu 20.000 de dolari.

Chavez Jr. a fost depistat pozitiv la 15 septembrie, la Las Vegas, după un meci pierdut în faţa argentinianului Sergio Martinez. Ulterior, el şi-a recunoscut faptele şi şi-a cerut scuze.

Julio Cesar Chavez Junior a mai fost depistat pozitiv cu un diuretic în 2009 şi a fost suspendat pentru şapte luni. Atunci, el a primit o amendă de 10.000 de dolari.

De asemenea, în ianuarie 2012, Chavez Jr. a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici