Pugilistul Ionuţ Buhan a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Magistraţii de la Judecătoria Iaşi l-au condamnat miercuri pe boxerul ieşean Ionuţ Cristian Buhan la doi de închisoare cu suspendare, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală.

444 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Ionuţ Buhan a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Pugilistul Ionuţ Buhan a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare (Imagine: Publimedia)

Buhan are un termen de încercare de patru ani.

Conform anchetatorilor, la 27 octombrie 2012, la ora 3.45, poliţiştii au fost anunţaţi că, pe bulevardul Carol I, în apropierea spitalului Parhon, mai multe persoane au provocat un scandal, unii dintre agresori fiind înarmaţi cu pari, cuţite şi spray-uri lacrimogene. Ulterior, una dintre persoanele agresate a depus plângere împotriva unora dintre scandalagii, pentru vătămare corporală.

În noaptea amintită, după ce au fost la o petrecere musulmană la o cafenea din incinta Iulius Mall, cinci cetăţeni arabi au decis să meargă în Clubul Queen's. După ce au găsit un loc de parcare în apropierea spitalului Parhon, aceştia s-au deplasat spre intrarea clubului. Când doi dintre cetăţenii arabi au ajuns în dreptul terasei Sky, pe lângă ei au trecut patru tineri, care s-au uitat insistent către ei, iar, când au ajuns în apropiere, au început să-i adreseze injurii unuia dintre arabi. În cazul lui Buhan, procurorii au susţinut că acesta a luat dintr-un autoturism un par, după care a revenit la locul agresiunii şi i-a aplicat victimei două lovituri, în umăr şi în cap.

În cazul celorlalte persoane implicate, instanţa a decis disjungerea cazului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici