Pustai: Oţelul a fost echipa mai prezentă în joc şi a meritat victoria

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Ju, Cristian Pustai, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Oţelul Galaţi, că gălăţenii au fost mai prezenţi în joc şi au meritat să câştige, transmite corespondentul MEDIAFAX.

124 afișări
Imaginea articolului Pustai: Oţelul a fost echipa mai prezentă în joc şi a meritat victoria

Cristian Pustai (Imagine: Alexandru Hreniuc/ Mediafax Foto)

"Am început mai greu şi consider că rezutatul per ansamblu este meritat. Victoria Oţelului e meritată. Oţelul a fost echipa mai prezentă în joc, mai agresivă. Noi am ripostat abia la final, atunci când ne-am şi creat câteva ocazii. Se simte plecarea lui Eric, nu avem încă soluţii în acea zonă a terenului", a spus Pustai.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Oţelul, Ewald Lienen, a afirmat că elevii săi au contorlat o mare parte a jocului: "A fost un meci dificil, în faţa unei echipe puternice, o echipă ofensivă, cu jucători buni de atac. Am controlat cea mai mare parte din meci, excepţie făcând finalul. Am avut mai multe ocazii de a marca şi consider victoria meritată".

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Marquinhos a înscris unicul gol al partidei, în minutul 50.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici