Pustai spune că mai are nevoie de doi jucători pentru a completa lotul Rapidului

Antrenorul formaţiei Rapid, Cristian Pustai, a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, că în afară de cei 22 de fotbalişti care vor face deplasarea în stagiul de pregătire din Antalya, mai are nevoie de doi jucători pentru a completa lotul în vederea returului Ligii I.

122 afișări
Imaginea articolului Pustai spune că mai are nevoie de doi jucători pentru a completa lotul Rapidului

Cristian Pustai (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Am plecat cu mai puţini jucători (n.r. - în Grecia), dar am venit cu mai mulţi. Şi luni, vom pleca în Antalya probabil cu 18-19 jucători, plus trei portari. Sunt jucători pe care îi aşteptam, despre care vorbisem înainte. A fost o problemă că nu au venit toţi în timp oportun. Dar noi o să încercăm să închegăm o echipă. Cred că ar mai fi necesari însă doi jucători în acest lot. O să avem patru meciuri amicale în Antalya şi apoi o să înceapă campionatul", a spus Pustai, la întoarcerea din Grecia.

Tehnicianul recunoaşte că echipa sa va avea o misiune grea în retur pentru a se salva de la retrogradare, dar promite că jucătorii se vor lupta pentru îndeplinirea obiectivului până în ultima etapă. "O să vedem, e o misiune grea. E foarte greu să ne salvăm, pentru că diferenţa este de şapte puncte până la un loc care să ne permită să jucăm şi la anul în Liga I. Deci e o diferenţă destul de mare, dar nu e imposibil. Noi o să luptăm până în ultima etapă", a adăugat Pustai.

Jucătorii şi staful tehnic al echipei Rapid au fost întâmpinaţi, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din stagiul de pregătire din Grecia, de un grup de aproximativ 30 de suporteri.

Lotul echipei giuleştene care a ajuns, vineri, la Bucureşti, este alcătuit din 17 jucători, cu patru mai mulţi decât la plecarea spre Grecia. Aceştia sunt: Mircea Bornescu, Virgil Drăghia, Milos Buchta, Pavel Cmovs, Joao Coimbra, Cristian Săpunaru, Alexandru Coman, Nicolae Vasile, Rui Miguel, Alexandru Dan, Mădălin Martin, Daniel Pancu, Andrei Cerlincă, Luis Filipe Kikas, Tomas Josl, Fred Benson, Rihairo Meulens.

În stagiul din Grecia, Rapid a disputat un singur meci amical, cu formaţia bulgară FC Marek, câştigat cu scorul de 4-1.

La 2 februarie, formaţia giuleşteană va pleca într-un stagiu de pregătire de două săptămâni în Antalya. Lotul pentru acest al doilea cantonament se va mări cu alţi cinci jucători, Marcel Gecov, Jeremy Sapina, Eduard Oriol, Joan Oriol şi Daniel Niculae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici