Suporterii giuleşteni îl acuză pe Valerii Moraru că refuză să investească la Rapid

Suporterii rapidişti îl acuză pe Valerii Moraru, cel care din luna iulie a anului trecut deţine aproximativ 95 la sută din acţiunile clubului, că refuză să investească, considerând că echipa nu se poate salva fără bani.

97 afișări
Imaginea articolului Suporterii giuleşteni îl acuză pe Valerii Moraru că refuză să investească la Rapid

Valerii Moraru (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

Fanii au reacţionat, vineri, afişând pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu un banner cu un mesaj ironic la adresa strategiei lui Valerii Moraru: "Moraru visează rezultate / Fără bani şi calitate".

Suporterii sunt nemulţumiţi de faptul că echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc în clasament şi, deşi îşi propune salvarea de la retrogradare, a început pregătirile cu un lot de doar 13 fotbalişti. În prezent, antrenorul Cristian Pustai are în stagiul de pregătire din Grecia 15 jucători.

Valerii Moraru a fost criticat în mai multe rânduri de fani, la 16 septembrie 2014 Liga Suporterilor Rapidişti solicitându-i în mod public demisia pentru că nu doreşte să investească şi acuzându-l că "umileşte legendele clubului".

Proprietar al companiilor Azuga Waters şi Perla Covasnei, Valerii Moraru a devenit, la 25 iulie, acţionar majoritar al FC Rapid, preluând 75 la sută din acţiunile deţinute de suporterii Adrian Matei, Paul Ciobanu, Răzvan Căprăroiu şi Iulian Udrea. Ulterior, la 28 iulie, Moraru şi-a majorat portofoliul de acţiuni la SC FC Rapid SA, ajungând la 94,72 la sută după ce a achiziţionat şi cele 20 de procente pe care le mai deţinea fostul proprietar, Adrian Zamfir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici