Pustai: Suntem datori să luptăm până în ultima etapă pentru aceşti oameni minunaţi

Tehnicianul rapidist Cristian Pustai a declarat, sâmbătă seară, după eşecul cu Dinamo, scor 0-2, în Liga I, că echipa Rapid este datoare să lupte până în ultima etapă pentru salvarea de la retrogradare, subliniind că nu s-a gândit să renunţe la funcţie.

88 afișări
Imaginea articolului Pustai: Suntem datori să luptăm până în ultima etapă pentru aceşti oameni minunaţi

Pustai: Suntem datori să luptăm până în ultima etapă pentru aceşti oameni minunaţi (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Va trebui să ne gândim ce şanse mai sunt de salvare, mai sunt meciurile directe, după care vom aprecia dacă mai avem şanse reale. Suntem datori să luptăm până în ultima etapă pentru aceşti oameni minunaţi, dar chiar şi în cazul în care nu ne vom salva, sunt convins că ei vor fi alături de echipă şi cred că merită să aibă alături pe cineva să investească şi să revină în Liga I. Sper ca domnul Moraru să aibă tăria să susţină Rapidul şi în Liga II, dacă se va întâmpla asta. Nu m-am gândit să abandonez, eu cred încă în salvare, dar trebuie să fim realişti, şansele s-au diminuat după trei înfrângeri în ultimele trei etape, de unde puteam lua puncte. Nu am avut o discuţie cu patronul în acest sens, să vedem ce va spune după şedinţă", a afirmat Pustai.

În ceea ce priveşte meciul cu Dinamo, Pustai a afirmat că echipa sa a avut şi "momente bune". "Ghinionul şi norocul fac parte din joc. Am început cu un handicap de la 1-0 acest meci. Cred că Rapid nu a arătat rău fizic şi cred că am fost superiori şi tactic, chiar dacă am fost nevoiţi să schimbăm sistemul datorită poziţiei în clasament. Cred că nu am arătat rău aşezaţi pe trei linii, din păcate nu am avut timp să lucrăm acest sistrem şi am fost nevoiţi să jucăm după două-trei pase în adâncim. În prima repriză am avut momente bune, dar am avut şi acel ghinion ca mingea să sară din omul nostru în poartă", a precizat Pustai.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Rapid, în derbiul etapei a XXVI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Cmovs '2 (autogol) şi Gavrilă '61.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici