Rada: Daniel Niculae şi Săpunaru mi-au promis că vor semna cu Rapid

Directorul tehnic al FC Rapid, Marian Rada, care ocupă şi funcţia de antrenor principal după plecarea lui Ionel Ganea, a declarat, marţi, că jucătorii Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru i-au promis că vor semna contracte cu gruparea giuleşteană.

113 afișări
Imaginea articolului Rada: Daniel Niculae şi Săpunaru mi-au promis că vor semna cu Rapid

Marian Rada (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu Nico şi Săpunaru, mi-au promis că vor semna cu Rapid. Eu le-am spus cu cât mai repede cu atât mai bine, să nu se agraveze situaţia şi să vină degeaba", a afirmat Rada.

Atacantul Daniel Niculae şi fundaşul Cristian Săpunaru, jucători liberi de contract, se antrenează de la începutul lunii septembrie la baza sportivă Pro Rapid alături de lotul giuleştean.

În vârstă de 31 de ani, Daniel Niculae a evoluat pentru Rapid şi în returul ediţiei trecute a Ligii a II-a, dar în vară a refuzat să prelungirea contractului căutându-şi o echipă în străinătate. El a jucat în perioada 2001-2006 la Rapid, după care a evoluat în străinătate la formaţiile AJ Auxerre, AS Monaco, AS Nancy şi Kuban Krasnodar.

Cristian Săpunaru este jucător liber din 21 august, când conducerea clubului spaniol Elche i-a reziliat unilateral contractul. Fundaşul a mai evoluat pentru formaţia giuleşteană în două rânduri, în perioada 2006-2008 şi sub formă de împrumut timp de şase luni, în 2010. În cariera sa, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la echipele FC Naţional, Callatis Mangalia, FC Porto şi Real Zaragoza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici