Rada: Jucătorii sunt cu psihicul la pământ, în aceste condiţii nu pot avea rezultate

Tehnicianul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-3, că.acesta este cel mai greu sezon de când este la gruparea giuleşteană şi că jucătorii sunt "cu psihicul la pământ".

211 afișări
Imaginea articolului Rada: Jucătorii sunt cu psihicul la pământ, în aceste condiţii nu pot avea rezultate

Rada: Jucătorii sunt cu psihicul la pământ, în aceste condiţii nu pot avea rezultate (Imagine: Cosmin Dan / Mediafaxfoto)

"A fost un meci pe care nu mă aşteptam să îl pierdem. Se pare însă că jucătorii mental nu au fost conectaţi la joc. Îşi fac probleme pe ce cale o vor apuca, sunt cu psihicul la pământ şi în aceste condiţii nu pot avea rezultate. E cel mai greu sezon de când sunt eu la Rapid. Toată lumea e supărată iar eu cred că sunt cel mai supărat pentru că nu am reuşit să fac ceva în această perioadă de criză. Se pare că mulţi jucători vor să părăsească echipa în iarnă. Noi ne-am făcut o listă cu jucători care pot face pasul de la echipa a doua la prima echipă, dar şi aceia trebuie să se integreze, să facă o pregătire adecvată, pentru că este o diferenţă mare între Liga a III-a şi Liga I", a spus Rada.

Tehnicianul este de părere că eliimnarea lui Walace a fost foarte uşoară. "Eu nu prea comentez arbitrajul, dar acolo s-a rupt echilibrul şi nu era nevoie de o astfel de decizie", a precizat Marian Rada.

Rada a adăugat că nu se poate realiza nimic dacă echipa nu este susţinută de conducători şi de suporteri: "Domnul Copos există, nu am mai vorbit însă cu dânsul. Dacă nu sunt însă toţi lângă echipă, patron, conducători, suporteri, nu se poate realiza nimic. Eu trebuie să rezist, sunt condamnat să rezist".

Formaţia Rapid a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, în care gruparea giuleşteană a rămas în inferioritate numerică în minutul 58 şi jucătorul oaspeţilor, Marius Pena, a reuşit un hattrick.

Golurile au fost marcate de Herea '29 şi Ioniţă '53 pentru Rapid, respectiv Marius Pena '31, '39, '63 pentru Oţelul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici