Radu Voina: Pentru meciurile cu Portugalia şi Elveţia am convocat 20 de jucătoare

Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin a României, Radu Voina, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că pentru meciurile din preliminariile CE din 2010, cu Portugalia şi Elveţia, a convocat 20 de jucătoare, dintre care doar 14 vor fi trecute pe foaia oficială.

20 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: Pentru meciurile cu Portugalia şi Elveţia am convocat 20 de jucătoare

Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin a României, Radu Voina (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Din lotul convocat vor face parte toate cele 16 jucătoare care au fost prezente şi la Cupa Mondială, iar în plus vor veni la pregătiri Narcisa Lecuşanu, care şi-a revenit după accidentare, Florina Bârsan Chintoan, Mihaela Tivadar şi Camelia Balint. Jucătoarele care activează în străinătate - Cristina Vărzaru, Carmen Amariei şi portarul Florentina Stanciu - vor ajunge la lot doar la finalul săptămânii viitoare, având meciuri în campionatele interne. Din lotul de 20 de jucătoare convocat, vor rămâne 14 pe foaia oficială", a spus Voina.

Naţionala feminină se va reuni la data de 6 octombrie, la Sighişoara, unde va susţine şi pregătirea premergătoare meciurilor oficiale cu Portugalia şi Elveţia.

Prima partidă va avea loc la Sighişoara, în 14 octombrie, iar cea cu Elveţia, în deplasare, la Zurich, în 17 octombrie. În preliminariile CE din 2010, echipa României face parte din grupa 1 preliminară, alături de Portugalia, Elveţia şi Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici