Rafael Nadal a renunţat la participarea la turneul de la Halle

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a renunţat la participarea la turneul ATP de la Halle, care va începe luni, au anunţat organizatorii germani.

491 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a renunţat la participarea la turneul de la Halle

Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este regretabil că Rafael nu va veni. Îi înţeleg decizia şi ştiu că a fost dificilă, însă sănătatea unui jucător este cea mai importantă", a declarat directorul turneului, Ralf Webber, anunţat sâmbătă că Nadal va lipsi din cauza oboselii acumulate în ultimele săptămâni.

Rafael Nadal, care va juca duminică finala turneului de la Roland Garros, a declarat că ultimele luni au fost foarte dificile pentru el. "Ultimele luni au fost foarte grele, la fel şi primele tururi de la Roland Garros. Joc cu David Ferrer mâine, în finală, astfel că nu pot să pregătesc mai bine turneul de la Halle", a explicat sportivul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici