Rafael Nadal confirmă îngrijorările. Şi-a anunţat retragerea de la Qatar Open

  • Rafael Nadal nu va participa la ediţia 2024 a Qatar Open de la Doha, anunţând că nu e pregătit să participe la turneu.
  • Spaniolul a revenit în competiţie la începutul acestui an, la Brisbane International, unde a fost eliminat prematur.
  • Ulterior, Nadal s-a retras şi de la Australian Open.
273 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal confirmă îngrijorările. Şi-a anunţat retragerea de la Qatar Open

La scurt timp după decizia sa de nu participa la primul Grand Slam al sezonului, au început să apară veşti pozitive din tabăra jucătorului spaniol.

Câştigătorul a 22 de turnee majore s-a înscris chiar şi la Qatar Open 2024, ceea ce indica faptul că era pregătit să revină foarte repede, mai ales după ce a ales să participe la turneul ATP 250.

Cu toate acestea, cu câteva zile înainte de start, jucătorul de 37 de ani a provocat îngrijorări în rândul fanilor săi, după ce a declarat că nu este sigur de participarea sa la turneu. Nu la mult timp după aceea, îngrijorările s-au dovedit a fi întemeiate.

Nadal şi-a anunţat retragerea de la Qatar Open 2024 de la Doha, declarând că nu este pregătit să concureze.

"Mi-ar fi plăcut să joc la Doha, unde echipa turneului, precum şi fanii extraordinari din Qatar m-au susţinut întotdeauna foarte mult. Din păcate, nu sunt pregătit să concurez şi nu voi putea veni la Doha, unde mi-am dorit foarte mult să fiu şi să joc din nou după acea victorie de neuitat din 2014.", a anunţat Matadorul.

Pentru Nadal urmează turneul demonstrativ de la Las Vegas, împotriva lui Carlos Alcaraz, iar după aceea, cel care a fost de 14 ori campion la Roland Garros vrea să concureze la Indian Wells Open.

El şi-a confirmat planurile în aceeaşi declaraţie, arătând unele promisiuni pentru viitor, după ce şi-a surprins fanii cu o nouă retragere.

"Mă voi concentra să continui să muncesc pentru a fi pregătit pentru demonstrativul din Las Vegas şi pentru uimitorul turneu de la Indian Wells".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici