Rafael Nadal l-a învins pe Berdych şi va juca pentru a şaptea oară în finală la Madrid

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numărul 3 şi deţinătorul titlului, s-a calificat, sâmbătă, pentru a şaptea oară în finala turneului de la Madrid, învingându-l în semifinale pe cehul Tomas Berdych, al şaselea favorit, scor 7-6 (3), 6-1, informează atpworldtour.com.

149 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal l-a învins pe Berdych şi va juca pentru a şaptea oară în finală la Madrid

Rafael Nadal l-a învins pe Berdych şi va juca pentru a şaptea oară în finală la Madrid (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Nadal îl va întâlni în finală pe câştigătorul meciului dintre japonezul Kei Nishikori, cap de serie numărul 4, şi britanicul Andy Murray, al doilea favorit.

Rafael Nadal ar putea câştiga, duminică, al 66-lea său titlu la simplu, al 28-lea la un turneu de 1000 de puncte.

Nadal s-a mai impus la Madrid în 2005, 2010, 2013 şi 2014. În 2009 şi în 2011 a ajuns până în finală, dar a fost învins de Roger Federer, respectiv de Novak Djokovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici