Rahim Ayew, fiul cel mare al lui Abedi Pele, a fost rănit în timpul unui jaf armat

Internaţionalul ghanez Rahim Ayew, fiul cel mare al celebrului Abedi Pele, a fost rănit, miercuri, în timpul unui jaf armat la locuinţa sa din Accra, informează ghanasoccernet.com.

77 afișări
Imaginea articolului Rahim Ayew, fiul cel mare al lui Abedi Pele, a fost rănit în timpul unui jaf armat

Rahim Ayew, fiul cel mare al lui Abedi Pele, a fost rănit în timpul unui jaf armat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rahim a auzit cum i s-a bătut la uşă şi s-a uitat pe geam. A văzut agresorii cu o armă şi a refuzat să îi lase să intre. Însă hoţii au spart uşa şi au intrat în casă", a declarat o sursă pentru site-ul din Ghana.

Altă sursă, citată de allsports.com.gh, a afirmat că agresorii au luat din casa fotbalistului un televizor, pantofi, telefoane şi bani: "Rahim se juca la consolă în momentul în care a auzit zgomote. S-a uitat de după perdea şi a văzut un bărbat înarmat care i-a spus să deschidă uşa pentru că în caz contrar va fi împuşcat. Rahim a refuzat şi s-a retras din living, dar agresorii au folosit un obiect greu pentru a sparge uşa. După ce a intrat în casă, unul dintre hoţi l-a lovit pe Rahim cu arma şi a tras, glonţul rănindu-l uşor. Apoi, agresorii i-au luat televizorul, pantofii, telefoanele şi ceva bani".

Rahim Ayew, component al echipei Asante Kotoko, a fost rănit la braţul drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici