Rapid Bucureşti i-a achiziţionat pe Ciprian Tănasă, Alexandru Iacob şi Ionuţ Tătaru

Preşedintele clubului FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană i-a achiziţionat pe jucătorii Ciprian Tănasă, Alexandru Iacob şi Ionuţ Tătaru.

463 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti i-a achiziţionat pe Ciprian Tănasă, Alexandru Iacob şi Ionuţ Tătaru

Rapid Bucureşti i-a achiziţionat pe Ciprian Tănasă, Alexandru Iacob şi Ionuţ Tătaru (Imagine: Sebastian Sascau/Medaifax foto)

Atacantul Ciprian Tănasă are 32 de ani şi a jucat ultima dată la echipa Şerif Tiraspol din Republica Moldova.

Fundaşul central Alexandru Iacob are 24 de ani şi a evoluat la Delta Tulcea, în timp ce Ionuţ Tătaru joacă tot fundaş central, are 23 de ani, şi vine de la Pandurii Târgu Jiu.

Cei trei fotbalişti se antrenează de mai multe zile sub comanda antrenorului Marian Rada.

Formaţia Rapid a învins, săptămâna trecută, pe Stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa Concordia Chiajna, într-un meci de baraj pentru obţinerea dreptului de participare în ediţia 2013/2014 a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici